søndag 19. februar 2012

Uke 7 - 2012



Vi har nå passert midten av februar, og sola står stadig høyere på himmelen.
Kjempedeilig å se at det nå lysner for alvor. Både på Gåbussen på morningen samt når vi drar hjem på ettermiddagen, så preger dagslyset himmelen. Utrolig deilig!!


Vi kjører på med god og deilig aktivitet som vanlig. Det har blitt litt mere vinterlig denne uka, og ennå bedre ser det ut til å bli de neste dagene.

Mandag inntok vi brød med pålegg til lunsj, før barnas valg prega aktiviteten. De gode gammeldagse skihopperne er fortsatt utrolig populære, og små miniatyr-hoppbakker ser dagens lys rundt på Løvåsen.
Kjempemorsomt! Får virkelig minnene til å komme tilbake fra da en selv ivrig holdt på med dette.
Aking og skigåing aktiviserte endel, mens noen hadde flott rollelek rundt på området.

Tirsdag venta varm brødblings på oss da vi ankom Løvåsen. Uka før hadde Tone vært på handle-tur, og ungene hadde fått med seg at det lå mye spennende i handlekurven. Denne var de blitt lovet å ta hull på denne dagen, og det til stor jubel. PetShop for jentene og biler for guttene. Dermed var det duka for Need For Speed ala Løvåsen, med masse små biler som råkjørte rundt om inne på Kilkamhuset. Jentene kosa seg med PetShop rundt i sofaene samt nede i garderobene.
Masse bevegelse - opp og ned, frem og tilbake - samt konsentrasjon for å "betjene" små duppeditter. Kjempebra!

Onsdag stod deilig varm Løvåsen-suppe på menyen. Skikkelig godt å få noe varmt i kroppen, før vi satte igang med aktiviteten. En liten kjapp runde med biler og PetShop, før ytterklærne var på igjen. På fotballbanen poppa det opp små og store snøfigurer. Når vi så hadde sprut-flasker med farget vann i med oss, så blei det pynta og dekorert skikkelig rundt omkring. Veldig populært og morsomt for heile gjengen. Utrolig så fort tida går når en har det skikkelig morsomt! Plutselig var klokka 1545, og vi holdt helt på å glemme av buss og hjem-reise...hihi, det skulle tatt seg ut!!

Torsdag kosa vi oss med Biola og fruktmüsli/havregryn, før vi tusla bort til Skilekebakken. Akebrett, ski og smultringene var med på lasset, og vi hadde en heilt fantastisk dag! Det formelig myldra i bakken! Skihopping, akehopping, aking, skigåing, tube-aking....ja masse fart og spenning. Tau-banen ved leirplassen vår frista også noen. Arnt tok en runde med løypemaskinen, slik at forholdene i bakken var upåklagelige. Aldersblandinga er suveren, og de yngste er veldig godt inkludert og tatt vare på av de eldste. Kjempebra! Riktig stolte er vi av det!

Fredag og ukeslutt igjen! Svisj, så var den uka også gått. Et kraftig snøvær kludra det litt til for matlagings-planene våre. Vi skulle grille hamburger på bål, men skikkelig tett snødrev gjorde at vi stekte disse innendørs. Smakte nydelig godt alikevel! Etter å ha fått en varm deilig hamburger i maken, så spredte vi oss godt rundt på området. Mini-skihopperne kom frem denne dagen også, samt at vi aka og kosa oss masse i Skilekebakken. Rollelek fenga ei gruppe borte ved Kilkamhuset. Alle kosa seg skikkelig, og roa velfortjent ned mot helg.

Vi ønsker med dette alle sammen ei fortreffelig helg, og vel møtt igjen på mandag til nye sprell på Løvåsen.

Tilrettelagt for Lovaasen.no av Kjell Arne Jakobsen